Preporuke klijenata PDF Štampa El. pošta

 

RAYBON International LLC, Washington

Having professional and competent relation with RAYBON as Milix client, during our longterm cooperation, in the field of bookkeeping and accounting, Milix agency has been proven as a reliable partner, who supports our mentioned business activities in Republic of Serbia according with domestic regulations and IAS and IFRS standards.

With best regards,

Director Anne Marie Lesperance

 


Telefonoteka, Čenej

Profesionalni tim agencije Milix iz Novog Sada je tokom naše poslovne saradnje dokazao svojim odnosom i brigom o našem poslovanju kao i stručnim savetima i profesionalnim radom da će i ubuduće biti naš cenjeni poslovni partner.

Ilija Surdučki, Direktor

 

 

 

 

Mikrop, Sent Galen, Švajcarska

Na osnovu preporuke fonda za podršku investicija u Vojvodini ostvarili smo uspešnu saradnju sa agencijom Milix iz Novog Sada.
U njoj smo dobili stručnog i profesionalnog konsultanta koji nam je omogućio lakše poslovanje po zakonima i propisima Republike Srbije.
Nadamo se dugogodišnjoj i nadalje uspešnoj saradnji.

Dr. Klaus Mlejnek, direktor

 

 

 

 

Naftachem, Novi Sad

Tokom dugogodišnje saradnje, profesionalnim odnosom u poslovanju sa našom kompanijom i stručnim konsaltingom, a ne samo knjigovodstvenim uslugama, tim agencije Milix je pokazao da je vredan ukazanog mu poverenja, da nas prati u poslovanju i daljem razvoju kompanije.

Đorđe Ćuković, direktor

 

 

 

Osijek Koteks, Osijek

Temeljem Ugovora o vršenju usluga zaključenim 31.12.2008. godine, između agencije Milix Novi Sad, Republika Srbija, i poduzeća Osijek-Koteks dd Osijek, Republika Hrvatska, ostvarili smo uspješnu poslovnu suradnju.

Pružanjem konzultantskih usluga stručno i profesionalno, Agencija Milix nam je omogućila uspješno poslovanje po zakonima Republike Srbije.

Očekujemo dugogodišnju suradnju.

Drago Tadić, predsjednik uprave

 

 

VIP Fond, Novi Sad

Tokom višegodišnjeg poslovanja VIP Fonda, u radu sa stranim investitorima susretali smo se sa njihovim zahtevima za preporukom knjigovodstvenih agencija. Agenciju Milix smo preporučivali kao adekvatnu i profesionalnu, koja pruža stručnu pomoć u analizama mogućnosti poslovanja u skladu sa svojom delatnošću, za potrebe pravnih i fizičkih lica.

Prema povratnim informacijama kojima raspolažemo , klijenti koji su angažovali agenciju Milix putem naših preporuka, uspostavili su uspešnu saradnju i potvrdili pozitivni ishod svoje odluke o korišćenju usluga ove agencije.

Branislav Bugarski, direktor

 

 

HYDRO NS, Novi Sad

Agencija Milix, kao naš dugogodišnji knjigovodstveni servis, dokazala se kao stručan i profesionalan partner koji nas usmerava u radu i poslovanju u skladu sa zakonima i propisima koji se odnose na poslovanje naše firme.

Nikola Ljubičić, direktor 

Vaslin, Strumica

U stručnom timu agencije Milix iz Novog Sada smo na osnovu preporuke kompanije HM Kapital, koja je sa njima ostvarila dugogodišnju saradnju, pronašli stručnog i profesionalnog partnera koji nam je pomogao u poslovanju u Republici Srbiji.

Direktor


 

 

Autogas Narančić, Sirig

Agencija Milix je naš dugogodišnji knjigovodstveni servis, koji nam pruža usluge u okviru računovodstva i poslovnog planiranja, poslova kontrole robno-finansijskog stanja i savetuje nas o poreskoj politici. Uz njihove usluge i konsalting olakšano nam je ukupno poslovanje.

Miroslava Narančić, osnivač i direktor