O nama PDF Štampa El. pošta

Agencija Milix osnovana je daleke 1994 godine i njeni zaposleni su svojim zalaganjem i profesionalnim odnosom prema svojoj struci i poslovnim obavezama prema svojim klijentima omogućili da ona izraste u ozbiljnu i priznatu agenciju čiji su članovi stručnog tima nagrađivani za svoj stručni rad od strane strukovnih organizacija čija su priznanja i najmerodavnija za vrednovanje profesionalnosti poslovanja.

Nastojali smo da poslovanje usmerimo prema našim klijentimai njihovim zahtevima uz poštovanje zakonskih regulativa naše zemlje, a o tome koliko smo u tome uspeli najbolje govore PREPORUKE KLIJENATA koji su sa nama ostvarili višegodišnju uspešnu saradnju.

Naš tim sačinjavaju stručni ljudi koji imaju dugogodišnje iskustvo u obavljanju računovodstvenih poslova, poslova kontrole i finansijskog i poreskog konsaltinga koji se godinama dokazuju u poslovanju sa klijentima, nadležnim službama i organima kontrole poslovanja.

Osnivač i direktor: Dragan Stanišić

Tim računovođa:  Zorica Stanišić rukovodilac tima, Miroslava Babić, Dobrila Kovačević,Dubravka Subotić i Bojana Mitričević

Softwerski tim: Jovica Simonović

Tim pravnih savetnika

Dragoljub Martinović, Aleksandar Trenevski, Mirjana Stojanov

Tim sudskih veštaka:  Željko Jarčević Staša Savković

Nadamo se da ćemo postati i deo tima Vaše kompanije.